10 C
Skopje
24.10.2020 - 11:35

Ознака: обележија

Интервјуа што го обележија векот

Објавени во различни периоди од минатото столетие, овие разговори со најголемите политичари и други познати личности оставија најсилен и најтраен впечаток врз светската читателска...

Емотивните приказни на ветераните го обележија годинашниот „Макфест“

Мартинијан Кириловски со песната „Сто пати на ден“, чиј автор е Ристо Самарџиев, ја освои првата награда на „Макфест 2019“. Ова е негово шесто...