8 C
Skopje
20.11.2018 - 19:28

Ознака: нуклеарно самоуништување

Историски момент или историска грешка

САД испраќаат спротивставени пораки до Северна Кореја и до Иран: од една страна повикуваат на преговори, а од друга страна зборуваат за „промена на...