14.4 C
Skopje
23.4.2019 - 16:38

Ознака: нуклеарна опција

Европарламентот ја одобри „нуклеарната опција“ против Унгарија

Европскиот парламент денеска го одобри „Извештајот Саргентини“ со кој се бара од Европската Унија да го суспендира правото на глас на Унгарија во ЕУ,...