Ознака: нуклеарна инспекторка

Иран ѝ ја одзеде акредитацијата на нуклеарната инспекторка на ОН

Иран ѝ ја одзеде акредитацијата на инспекторката за нуклеарно набљудување на ОН откако меѓународната официјална претставничка, наводно, се обидела да внесе сомнителни материјали во...