14 C
Skopje
24.9.2018 - 6:30

Ознака: нуклеарна бомба

Германија конечно треба да си направи нуклеарна бомба?

Кризната дипломатија на една земја може да биде успешна само во случај кога е поддржана од силна воена моќ, јавно истапуваат релевантни интелектуални авторитети...