29.3 C
Skopje
25.8.2019 - 13:47

Ознака: НРМ

НРМ

Еве предлог за едно убаво НОВО име за политички пародираната, исмеана и понижена земја на Балканот, Македонија. Кога веќе мора да се викаме НЕКАКВА...