6.4 C
Skopje
28.10.2021 - 3:54

Ознака: ноќно читање

Град во кој ноќното читање е попопуларно од одење во бар

Ако сметате дека работното време на книжарниците е прекратко, можеби решението е да го посетите Тајпеј Можноста луѓето да читаат книги без обврска да ги...