Ознака: Нотарски денови

Нотарски денови: Промовиран регистарот на тестаменти на Нотарската комора

Согласно законската обврска за редовно стручно усовршување и едукација на нотарите, на 19 и 20 октомври 2019 година, во хотел Изгрев, Струга се одржаа...

Одржани Нотарски денови во хотел „Изгрев“

Согласно законската обврска за редовно стручно усовршување и едукација на нотарите, на 11 и 12 мај 2019 година, во хотел „Изгрев“, Струга се одржаа...