16.4 C
Skopje
25.4.2019 - 12:34

Ознака: „Норт Kејп 4.000“

Тринаесет дена на велосипед без негативни мисли во главата

„Норт Kејп 4.000“ е маратонска велосипедска трка што поминува низ 11 држави, а Талевски ја извози за 12 дена 17 часа и 30 минути Македонскиот...