Ознака: нордистански вувузели

Дали нордистанските вувузели сонуваат мистични пици?

Една работа не варам. А Македонија е дел од меѓународен спортски настан, веднаш, во прв план, се топори нордистанската интелектуална бижутерија. Ќе си рече...