Ознака: нов устав

Со 50.000 евра во „лов“ на нов устав

Собранието на Србија го донесе Законот за референдум, со кој се воведуваат значајни измени во однос на изјаснувањето на народот за одредени прашања што...

Време е за нов устав на „Република Северна Македонија“: премногу дивоградби...

Денес веќе не гледам причина зошто да не зачекориме храбро напред. Со вакви политичари визионери мора да напишеме нов устав на „Република Северна Македонија“....