Ознака: нов случај

Во Прилеп уште еден заразен од ковид-19

Од Центарот за јавно здравје информираат дека денеска во општина Прилеп има еден нов случај на коронавирус. Бројот на активни случаи изнесува 47, од кои...

Нов случај на мали сипаници во Скопје, детето не било вакцинирано

Во периодот од 19 октомври до први ноември, регистриран е еден нов случај на мали сипаници. Се работи за невакцинирано дете од возрасната група...