31.3 C
Skopje
17.9.2019 - 19:10

Ознака: нов саркофаг

Новиот саркофаг на Чернобил ќе штити од радијација во наредните 100...

Новиот саркофаг на атомската централа во Чернобил кој е поставен врз четвртиот оштетен реактор кој експлодираше во 1986 година, ќе штити од радијација во...