13.8 C
Skopje
21.9.2021 - 7:16

Ознака: нов роман

Новиот роман на Маџунков – антологија на македонското суштествување

Во групата бранители на автентичните човечки вредности во романот на Маџунков е и Дон Кихот, кој се бори за спас на Македонија, всушност се...

Новиот роман на Елиф Шафак на македонски

Издавачки центар „Три“ го објави „10 минути и 38 секунди во овој чуден свет“, новиот роман на Елиф Шафак, најмоќниот женски глас на светската...

Авторката на „Педесет нијанси сива“ издава нов еротски роман

Авторката на романот „Педесет нијанси сива“ Е.Л.Џејмс наскоро издава нова еротска книга што ја најавува како „Романса на Пепелашка за 21.век“. Романот ќе се вика...