Ознака: нов пристап

Се размислува ли за нов пристап кон предизвикот на евроинтеграциите?

По неколкуте неуспешни обиди и блокади на патот кон ЕУ Стратегијата на отстапки, освен што се покажува како погубно-загрозувачка за македонската автентична идентификација и при...