36.8 C
Skopje
28.7.2021 - 19:04

Ознака: нов почеток

Се искажува радост за човековиот опстанок и за новиот почеток

Денот со кој започнува новата година има посебно значење. Психолозите велат дека човекот е свесно суштество, а во неговиот ум отчукува биолошки часовник преку...