Ознака: нов лидер

Четворица кандидати во трката за нов лидер на СДСМ

Директорот на ТИРЗ, Јован Деспотовски, заменик-министерот за финансии, Димитар Ковачевски, поранешната потпретседателка на СДСМ, Фросина Ременски и Властимир Алексовски, член на општинската организација Куманово,...

Златко Ќурчиевски е нов лидер на СДСМ Битола

Според информации на Нова Македонија, нов локален лидер на СДСМ Битола, со одлука на лидерот Зоран Заев, е екс-советникот на СДСМ во Советот на...