Ознака: нов данок

Новиот данок во костец со загадувањето на воздухот

Повисок данок за оние граѓани што ќе увезат половно возило со пониски еколошки стандарди, предвидува новиот закон за данок на моторни возила, кој би...

Грција воведе данок на престој, туристите ќе плаќаат поскапо

Од половина евро до четири евра, во зависност од видот на сместувањето, ќе бидат повисоки цените во Грција во изнајмените апартмани и хотелите, поради...