Ознака: Нов асфалт

Патеката за Тумбе кафе доби нов асфалт

Од потегот над Зоолошкта градина во Битола, денеска почна асфалтирањето на пешачката патека на Тумбе кафе. Градоначалничката на општина Битола, Наташа Петровска, денеска изврши увид...

Нов асфалт за улиците во Новаци

Во Новаци во завршна фаза се градежните активности за асфалтирање на локалните улици. Со асфалтирање опфатена е улица во должина од 505 метри со два...

Улиците Бахаќска и Црниче утре затворени за сообраќај

Нов асфалт ќе добијат улиците Бахаќска и Црниче, а поради градежните активности утре овие две улици ќе бидат затворени за сообраќај. Како што информираат...