12.8 C
Skopje
26.9.2021 - 2:37

Ознака: „ново Стајковци“

Водно да не биде „ново Стајковци“

За да не се повтори ваквата ситуација, а имајќи предвид дека неколку скопски населби, вклучувајќи го и клиничкиот центар „Мајка Тереза“, се непосредно изложени...