5.8 C
Skopje
29.11.2021 - 22:52

Ознака: ново алиби

ЕУ бара ново алиби против проширувањето

- Претстојните избори во Франција и во Германија, како носечки земји на ЕУ, можат да го забават процесот на проширувањето на Европската Унија, пишуваат...