Ознака: новогодишни честитки

Разбудени спомени за едно поубаво и побезгрижно време

КОРОНАВИРУСОТ И ПРОТОКОЛИТЕ ЗА ДИСТАНЦА ДА НЕ НИ ЈА ПРЕКИНАТ ТРАДИЦИЈАТА НА ПИШУВАЊЕ НОВОГОДИШНИ ХАРТИЕНИ ЧЕСТИТКИ Пишувањето новогодишни честитки е столетна традиција. А добивањето таква...

Уште се купуваат новогодишни честитки

Се чини дека нема да се долови сета новогодишна магија ако ги нема и новогодишните честитки. Можеби сега, живеејќи во еден модерен дигитален свет,...

Основци и лица со попреченост изработуваа новогодишни честитки

Светскиот ден на лицата со посебни потреби, 3 Декември, со заедничка работилница го одбележаа учениците од ОУ „Кузман Јосифоски-Питу“ и учениците од дневниот центар...