10.8 C
Skopje
5.4.2020 - 18:16

Ознака: Новогодишни песни

Новогодишни песни

Пред Нова година Кутрето Златко за дарови од Дедо Мраз се подготвува Но, најпрво од навики некои треба да се збогува - Кога Дедо Мраз ќе се обиде низ оџакот...