Ознака: Новогодишна магија

Новогодишната магија ќе се спушти над плоштадот

Заклучно со утрешниот ден, Скопје треба да ги добие новогодишните светилки и елката на плоштадот. И годинава ќе има украсени куќички од веќе познатата...