Ознака: Новогодишен

Новогодишен хепенинг на кичевските основци

Пред највеселата ноќ во годината, во ОУ „Кузман Јосифоски-Питу“ во Кичево беше организиран новогодишен хепенинг, на кој по крајно прифатливи цени беа понудени изработки...

Новогодишен маратон од божиќни филмови

Празниците се пред нас, а со нив одлично оди маратон од божиќни и новогодишни филмови. Без разлика дали веќе сте ги гледале или не,...

Идеален новогодишен подарок за деца до 12 години

На Нова година секогаш најмногу се радуваат децата, кои со нетрпение сакаат да видат што им донел Дедо Мраз под елката. Зависно од возраста,...

Новогодишен гала-концерт на Македонската филхармонија

Вечерва, со почеток во 20 часот, ќе се одржи Новогодишниот гала-концерт на Македонската филхармонија, под наслов „Точно на полноќ“. На програмата се популарни дела од...