2.8 C
Skopje
25.10.2021 - 2:24

Ознака: Нови технологии

Општествениот договор по крајот на епидемијата

Дени Родрик и Стефани Станчева Ковид-19 ги ​​влоши длабоките разлики во светската економија и силно ги изложи поделбите и нееднаквостите во нашиот свет. Исто така,...

Новите технологии се виновници за нашата нетрпеливост

Испитаниците тврдат дека ако по 14 минути од нарачката на храната таа сѐ уште не е сервирана на масата, трпеливоста на гостите е ставена...