Ознака: нови избори

Нови избори, стари ветувања

Темите се исти неколку изборни циклуси наназад. Тоа е така бидејќи недостига имплементација на кажаното и ветеното пред граѓаните, тврдат аналитичарите Дискутабилни слогани, рециклирани пораки...

Мустафа пред дилемата за нови избори или алтернативна влада

Нови парламентарни избори на Косово станува сѐ поизвесно сценарио, откако претставниците на Самоопределување ја отфрлија „последната“ понуда од Демократскиот сојуз на Косово за формирање...