Ознака: нови вработувања

Над една милијарда денари за нови вработувања

Оперативниот план за активни програми и мерки за вработување „Шанса за сите“ за 2019 година е со најголем буџет досега, а зголемен е и...

„Алкалоид“ со инвестиции од 561,4 милион денари и со 105 нови...

„Алкалоид“ Скопје оствари позитивни финансиски резултати во периодот јануари-јуни 2018 година, покажуваат неревидираниот единечен и неревидираниот консолидиран биланс на успех. Според единечниот биланс на успех,...