Ознака: Нови верзии

Новите верзии од конзолите на „Плејстејшн“ и „Иксбокс“ ќе пристигнат во...

„Мајкрософт“ и „Сони“ работат на следните верзии на „Плејстејшн“ и „Иксбокс“: „Плејстејшн 5“ и „Иксбокс серија икс“. И двете нови конзоли се очекува да...