Ознака: Нова трка

Трговска битка меѓу Британија и ЕУ и нова трка за Белата...

Два настана ќе бидат клучни за светските случувања во 2020 година. Уште во јануари, ЕУ најверојатно првпат во историјата ќе загуби своја членка, a...

Нова трка за вселената

Најнов фронт на обновеното ривалство од Студената војна се обидите за производство на целосно американска ракета за воени лансирања Во период кога Русија и Кина...