Ознака: нова опрема

Нова опрема во пречистителната станица за отпадни води во Волково

Пречистителната станица за отпадни води во Волково (ПСОВ), која дејствува во рамките на јавното претпријатие „Водовод и канализација“ – Скопје, е наменета за чистење...

Нова опрема за противпожарна заштита

БЕРОВО Градоначалникот на Општина Берово, Звонко Пекевски, неодамна потпиша договор со Дирекцијата за заштита и спасување, за давање на трајно користење опрема за противпожарна заштита. -...

Нова опрема за заштита од насилни протести

Припадниците на Посебната единица за поддршка (ПЕП) при Министерството за внатрешни работи добија специјалната полициска опрема. Опремата е обезбедена преку финансиската донација на Владата...

Нова медицинска опрема на Клиниката за дигестивна хирургија

Современа медицинска опрема, која се состои од два столба – специјални апарати за лапароскопска хирургија и нови хируршки инструменти, од денеска е ставенa во...