-1.2 C
Skopje
25.1.2022 - 14:50

Ознака: „нова нормалност“

Фијаско со коронавирусот како „нова нормалност“

Во вакви моменти на криза се открива сѐ што не чини и не функционира во општеството, честопати во форма на прогонувачки мали слики или...