10 C
Skopje
23.10.2020 - 13:39

Ознака: нова закана

Македонија пред нова закана – поделените надлежности ќе ги разгоруваат...

Земјава изминатите децении речиси секое лето беше погодена од големи шумски пожари, во најголем дел намерно предизвикани од луѓето за да се дојде нелегално...