28.2 C
Skopje
21.8.2019 - 14:05

Ознака: нова воена стратегија

САД тестира новa воена стратегија во Европа

Неколку стотици американски војници денеска пристигнаа во Германија во прв тест на стратегијата за брзо распоредување, која има за цел јакнење на присуството на...