Ознака: Новата серија

Д Викенд го пишува сценариото за новата серија „Идол“

Пејачот Д Викенд пишува сценарио за Ејч-би-о за нова серија, во која ќе се појави и како актер. Моментно насловена „Идол“, серијата следи поп-пејачка...

Новата серија „Генерација +“ ќе ја има својата премиера ...

„Генерација +“ е мрачна но игрива серија што следи група средношколци, чие истражување на современата сексуалност ги доведува во прашање длабоковкоренетите верувања за животот,...