24.4 C
Skopje
13.5.2021 - 19:45

Ознака: НЛБ Банка

НЛБ Банка по петти пат ја доби наградата за најдобра банка

Европски награди за банкарство за 2020 година НЛБ Банка АД Скопје на годинешните Европски награди за банкарство за 2020 година ја доби петтата награда по...

НЛБ Банка со поддршка на микро и малите претпријатија преку проектот...

НЛБ Банка оваа година, по вторпат го спроведува проектот НЛБ Рамка за помош, согласно позитивното искуство од минатата година, а со цел поддршка на...

НЛБ Банка донираше лаптопи за училишта и ученици од социјално ранливи...

НЛБ Банка како компанија е континуирано посветена на обезбедување поддршка во општествено одговорни активности особено кај најранливите категории. За време на ковид-кризата која нѝ...

Со НЛБ Pay мобилниот паричник, можност за нов велосипед

Во периодот од 12.4.2021 до 30.5.2021 година НЛБ Банка води промотивна кампања за НЛБ Pay мобилниот паричник пришто корисниците ќе добијат можност оваа пролет...

НЛБ Банка во соработка со Кроација Живот воведе прв и единствен...

Животното осигурување станува се позначајна придобивка особено кога се работи за обезбедување на дополнително сигурносно покритие при користење на некој од НЛБ кредитните продукти. ...

НЛБ Банка со промотивна кампања за кредитите за физички лица до...

Во периодот од 1.04.2021 до 31.05.2021 година НЛБ Банка започнува промотивна кампања за кредитите за физички лица. За време на промотивниот период клиентите ќе...

НЛБ Банка во соработка со ФИТР ја засилува поддршката за креативните...

Фондот за иновации и технолошки развој и НЛБ Банка потпишаа Меморандум за соработка, чија главна цел е олеснување на пристапот до финансиски средства за...

НЛБ Банка со посебни поволности за кредитите за физички лица

НЛБ Банка води промотивна кампања за сите кредити за физички лица во период од 1.3.2021 до 31.3.2021 година. Во промотивниот период сите кредити за...

НЛБ Банка со промотивна кампања за кредитите за физички лица

Во периодот од 01.02.20121 до 28.02.2021 година НЛБ Банка спроведува промотивна кампања за сите кредити за физички лица. Во рамки на промотивната понуда кредитите...

НЛБ Банка го прослави својот 35-годишен јубилеј со голем акустичен концерт

Во услови на пандемија и неопходна физичка дистанца, НЛБ Банка го одбележа својот 35-годишен јубилеј на сосема поинаков и невообичаен начин. Со пораката „Сплотени...