-1.6 C
Skopje
16.11.2018 - 4:53

Ознака: нич

Нич: Размена на територија меѓу Србија и Косово е чекор кон...

Размената на територии меѓу Косово и Србија е реална опција ако истраат на тоа локалните лидери, а дозволат големите сили, но тоа на долги...