15.8 C
Skopje
27.10.2021 - 16:35

Ознака: НИП

Ќе има ли решение за индуцираниот сообраќаен метеж

ОСВЕН ВОЗИЛАТА, ЗАГЛАВИЈА И ИНФОРМАЦИИТЕ ОД СЕРВИСЕН КАРАКТЕР Граѓаните апелираат за поголема достапност на информациите, барем ден однапред, за тоа каде ќе има некаков протест,...