Ознака: Нилуфар Бајани

Осудена иранска екологистка вели дека ѝ се закануваат со смрт и...

Активистка за заштита на животната средина Нилуфар Бајани вели дека припадници на Иранскиот револуционерен корпус (ИРГЦ) ја испрашувале и ја мачеле најмалку 1.200 часа,...