38.8 C
Skopje
27.7.2021 - 20:03

Ознака: Ник Бранд

Фотографии за природниот свет кој исчезнува

Фотографиите на Ник Бранд секогаш се поврзани со природниот и животинскиот свет кои можат да бидат уништени од човештвото. Бранд вели дека „луѓето сè...