Ознака: Николчо Илијев

Сеидбата на ориз е во завршна фаза, откупната цена оваа година...

Министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Трајан Димковски, заедно со градоначалникот на Општина Кочани, Николчо Илијев, извршија увид во теренските активности на неколку локации...