0.8 C
Skopje
26.10.2021 - 3:45

Ознака: Никола Јонков Вапцаров

Вапцаров и Антон Попов како вечна инспирација на македонскиот народ

Никола Јонков Вапцаров и Антон Попов засекогаш остануваат врежани во историската меморија на македонскиот народ како изразители и бранители на македонската кауза меѓу двете...