14 C
Skopje
25.9.2018 - 1:38

Ознака: Никола Мартиновски

Фудбалски куриозитети што не се забораваат

Дали сте знаеле дека познатиот сликар Никола Мартиновски покажувал многу таленти, меѓу кои и за спортот? Бил голман, и тоа во еден од најпознатите...