29.8 C
Skopje
16.9.2021 - 17:25

Ознака: Никола Илиевски-Џиџи

Со Англија – меч за историјата

ОД РЕПОРТЕРСКИОТ БЕЛЕЖНИК НА ЗОРАН МИХАЈЛОВ: СЕРИЈАЛ ЗА ВЕЛИКАНИТЕ НА МАКЕДОНСКИОТ СПОРТ (211) НИКОЛА ИЛИЕВСКИ-ЏИЏИ (2) Како селектор на македонската репрезентација успеа да ремизира со Гордиот...

Никола Илиевски-Џиџи – поради повредите недоискажан фудбалски талент

ОД РЕПОРТЕРСКИОТ БЕЛЕЖНИК НА ЗОРАН МИХАЈЛОВ: СЕРИЈАЛ ЗА ВЕЛИКАНИТЕ НА МАКЕДОНСКИОТ СПОРТ (210) Никола Илиевски-Џиџи - поради повредите недоискажан фудбалски талент Кога се појави на...