Ознака: Николај Василевич Гогољ

Претставата „Женидба“ на 20 февруари во МНТ

На 20 февруари со почеток во 20 часот, на големата сцена во МНТ ќе гостува Народно позориште од Приштина/Грачаница со претставата „Женидба“, од Николај...