Ознака: Николас Холт

Хенк секогаш имал свој посебен стил, тој не ја следи модата

Ексклузивно за „Нова Македонија“, интервју со Николас Холт Николас Холт, кого неодамна го видовме во филмот „Миленичка“, се враќа во улогата на Хенк Мекој...