7.9 C
Skopje
19.11.2019 - 7:27

Ознака: низок водостој

Незапамтено низок водостој на реката Треска

Долготрајната суша која е присутна во земјава изминатите 5-6 месеци, придонесе нивото на реката Треска да биде најниско во последните пет децении. Ниту најстарите...