Ознака: нижеполе

Ќе се гради нов ски-центар кај Нижеполе

Додека битолчани веќе над 8 години стрпливо чекаат да се обнови изгорениот дом „Копанки“, во план е изградба на нов ски-центар на Нижеполе на...

Голема посетеност на ски-центарот „Нижеполе“

Деновиве голем број љубители на скијањето од Битола и соседните градови, Демир Хисар, Прилеп, Неготино, Кавадарци и Ресен се упатија кон ски-центарот „Нижеполе“. Поради големите...