17.6 C
Skopje
6.6.2020 - 20:38

Ознака: Нивна држава

Нивна држава, моја татковина

Минатиот пат заклучив дека ни е потребно колективно морално превоспитување во кое ќе им ги вратиме вистинските имиња на вредностите. Тој процес мора да...