16.8 C
Skopje
22.6.2021 - 7:36

Ознака: не се откажува

Германија не се откажува од „западнобалканската шесторка“

Кога францускиот претседател Макрон минатата есен го спречи отворањето на пристапните преговори на Европската Унија со Македонија и со Албанија, главните критики се сведоа...